Uutiset

YOUNGHEARTEDILTA UUSI KESÄINEN BIISI TÄLLÄ VIIKOLLA!

24.4.2018

Youngheartedin uusi kesäinen single Beijos julkaistaan perjantaina 27. huhtikuuta. Kappaleen nimi on portugalia ja tarkoittaa suomeksi “pusuja”.

Beijosilla kuuluvat hyväntuulisuus ja elämänhalu. Kappale sai alkunsa Brasilian auringon alla, jossa samba soi ja ihmiset nauttivat toistensa seurasta.

Toivottavasti laulu vie kuulijan mukanaan toiseen aikaan ja paikkaan, sinne missä mieli on kevyt ja huomisen murheet eivät paina, bändi fiilistelee.

Youngheartedin muodostavat laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristit Atte Ranta ja Emil Korkiakoski. Kolmikko on Mäkelänrinteen urheilulukion kasvatteja, jotka perustivat Youngheartedin vuonna 2015. Vuotta myöhemmin ilmestyi yhtyeen kultarajan ylittänyt debyyttialbumi Nuorisydän. Levyltä muistetaan muun muassa hitti Hetkeksi, jota on striimattu pian tuplaplatinaan oikeuttavan määrän, lähes 8 miljoonaa kertaa.

Viime vuonna Younghearted solmi sopimuksen Warner Music Finlandin kanssa. Bändin elokuussa julkaistu sinkku Vaikeeta ylittää pian kultarajan, ja sen ohella myös Beijos tulee löytymään Youngheartedin syksyllä julkaistavalta albumilta.

Lisätiedot:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live, Matti Kaunisvesi
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Ylös