Uutiset

ANTTI TUISKUN KAIKKIEN AIKOJEN AREENAKIERTUE PÄÄTTYI NÄYTTÄVÄSTI HARTWALL ARENALLE!

5.5.2018

Suomen kirkkaimman poptähden Antti Tuiskun tähänastisen uran suurin rundi, Mun on pakko twerkkaa -areenakiertue päättyi perjantaina ja lauantaina kahteen Hartwall Arenan keikkaan. Kaiken kaikkiaan Mun on pakko twerkkaa -kiertue vieraili kahdeksassa kaupungissa ja show’n näki yli 50 000 ihmistä. Kiertueen jälkeen Antti nähdään vielä Provinssissa, minkä jälkeen hän jää tauolle.

Antin mieli on pääsiäisenä alkaneen keikkarupeaman jälkeen onnellinen mutta haikea;

”Päällimmäinen ajatukseni on tällä hetkellä kiitollisuus. Tein vuonna 2016 kaksi loppuunmyytyä show’ta Hartwall Arenalla, mutta en vielä silloin uskaltanut haaveilla näin isosta areenakiertueesta. Tuntuu hienolta lopettaa urani mittavin rundi ja En kommentoi -levyn julkaisusta alkanut kolmen vuoden sykli näin.

Esiintyminen ei ole koko 14 vuoden urani aikana tuntunut niin hyvältä kuin tällä hetkellä. Se tekee tauolle jäämisestä erityisen haikeaa. Kun päätän palata musiikin pariin, tulee palo esiintymistä kohtaan olemaan varmasti vähintään yhtä suuri kuin mitä se tällä hetkellä on. Haluan jatkossakin olla yksi niistä artisteista, jotka määrittelevät popmusiikin suuntaa Suomessa.

Mulla on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus jättäytyä hetkeksi pois musiikin parista, opiskella mahdollisesti itselleni uusi ammatti ja maistaa erilaista elämää. Mitä suuremmaksi suosioni on tullut, sitä pienemmäksi olen ihmisenä muuttunut. Odotan ihan tavallista arkea tosi paljon.

Olen todella kiitollinen kaikista upeista kokemistani asioista sekä ylpeä saavutuksistani. Silti toivon, että mut muistetaan artistina, joka pystyi valamaan ihmisiin rohkeutta ja hyvää fiilistä. Ajatusta siitä, että meidän ei tarvitse muuttaa ajatuksiamme ja identiteettiämme muiden haluamaan muottiin.”

Noin kahden tunnin mittaisessa spektaakkelimaisessa show’ssa kuultiin seuraavat kappaleet:
Rahan takii
Levoton
Party (Papiidipaadi)
Miten ois
Tragedia
Blaa blaa
Nauruterapiaa-intro
Hanuri
Aamukuuteen vs. Macarena
Vaarallinen
Swäg
Pyydä multa anteeks kunnolla
Sata salamaa
Hyökyaalto (remix)
Jää tai mee vs. Keinutaan (remix)
Keinutaan
Läpi jään
Tyhjä huone
Vedän sut henkeen vs. Itteni kaa kahdestaan
Mä hiihdän

Encore:
Peto on irti
En kommentoi
Ihan tavallista mulle kuuluu

Kuvia unohtumattomasta show’sta voi ladata TÄÄLTÄ. Kuvat on tarkoitettu pressikäyttöön ja niitä käytettäessä on mainittava kuvaaja Laura Salonen Vision.

Mun on pakko twerkkaa -kiertueen tunnelmaan pääsee virittäytymään, kun Hartwall Arenan konsertin taltiointi esitetään Nelosella 23. toukokuuta klo 20.30.

Lisätiedot:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Ylös