Uutiset

JVG:n Popkorni -albumi on myynyt tuplaplatinaa!

3.5.2018

JVG:n elokuussa julkaistu albumi Popkorni on myynyt yli 40 000 kappaletta ja näin ollen ylittänyt tuplaplatina-rajan. Elokuussa julkaistu albumi on edelleen Suomen virallisen albumilistan sijalla 8 ja joulukuussa julkaistu Popkorni-single on edelleen Suomen Spotify #10.

JVG:n valtava suosio näkyy niin virallisilla listoilla kuin keikoillakin. Yhtyeen megahitit ”Tarkenee” ja ”Hehkuu” ylittivät samaan aikaan nelinkertaisen platinan rajan ja ”Voitolla yöhön” rikkoi juuri tuplaplatinan rajan. Kaksikko on esiintynyt useamman kerran loppuunmyydylle Hartwall Arenalle ja kevään kiertueen kaikki keikkapaikat olivat lähes loppuunmyytyjä.

JVG on kiistatta Suomen suosituin yhtye. Yhtye palkittiin 2018 Emma Gaalassa vuoden hip hop –pystillä ja kaksikko on myynyt uransa aikana yli 200 000 albumia sekä voittanut yhdeksän Emma-palkintoa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Isadora Kamotskin / Warner Music
Isadora.kamotskin@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
Jake.hannula@warnermusic.com

Ylös