Uutiset

Uusi popartisti eetu on yksi tämä vuoden kovimmista uutuuksista!

4.5.2018

Warnerin uusi sainaus eetu on yksi tämän vuoden kiinnostavimmista artisteista pop-kentällä. Kokeellinen pop ja urbaani saundi yhdistyvät eetun mielettömän lauluäänen kanssa mielenkiintoiseksi yhdistelmäksi uutta ja vanhaa. BAE on todella koskettava rakkauslaulu ja tekee oikeutta eetun erikoiselle tyylille hänen soolouransa ensimmäisenä singlenä. eetulla on pitkä bänditausta mm. Home Junior ja Kauniit & Uhkarohkeat –yhtyeiden solistina. Monilahjakas eetu sanoittaa, säveltää ja tuottaa tulevan debyyttialbuminsa kokonaan itse.

”Tein melodian biisiin 2010 ja tuotannon viime kesänä kotisohvalla. Tää on mun eka kokonaan oma biisi ja mun mielestä yks parhaita rakkauslauluja koskaan. Täs on myös selkeet ohjeet mitä mulle tulee tehä sit ku mä kuolen.” –eetu

KUUNTELE BAE TÄSTÄ!

KATSO BAE MUSIIKKIVIDEO TÄSTÄ!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Isadora Kamotskin / Warner Music
Isadora.kamotskin@warnermusic.com

Ylös