Uutiset

FAIJA JULKAISEE DEBYYTTISINGLENSÄ – MUKANA TAUSKI!

13.6.2018

Faijan debyyttisingle Olutta ja mennyttä feat. Tauski julkaistaan perjantaina 15. kesäkuuta.
Faija on täysin uusi artisti – satiirinen hahmo, joka syntyi alun alkaen kaveriporukan sisäpiirivitsistä. Hauska läppä muuttui kuitenkin ajan myötä todemmaksi: parin vuoden pohdinnan jälkeen Faija päätyi lähettämään demonsa Mökkitie Recordsille, jossa innostuttiin.

Olutta ja mennyttä -biisi syntyi vapun jälkeen koko porukan ollessa hieman väsynyt. Lukiokaverini Mika Träkkinen hoksasi, että meidän olisi saatava Tauski mukaan kertsiin. Nöyrän kunnioittavasti levy-yhtiömme otti yhteyttä tuohon suomalaisen iskelmäkentän legendaan ja kuinka ollakaan hän innostui biisistä ja halusi kertsiin laulamaan, Faija kertoo.

Faija on tosielämässä 23-vuotias Aaron Martikainen, jolla on pitkä tausta musiikin parissa. Pianoa ja klassista kitaraa konservatoriossa soittanut Aaron on Sibelius-lukion kasvatti. Faijan musiikkia on aiemmin kuultu Miksun baari –ohjelman tunnarina.
Musiikin lisäksi osan Aaronin ajasta vie koulu: hän on useamman vuoden opiskellut lakia Tallinnan yliopistossa, jossa opinnot ovat jo loppusuoralla.

Lisätiedot:
promotions.fi@warnermusic.com

Ylös