Uutiset

Jarkko Ahola lähtee konserttisalikiertueelle lokakuussa!

12.6.2018

Nostalgiaa-niminen kiertue vie taitavan tulkitsijan kuudelle tunnelmalliselle konserttisalikeikalle. Kiertueen liput tulevat myyntiin tänään.

Hiljattain Mä tuun sun luo –sooloalbumin julkaissut Jarkko Ahola lähtee konserttisalikiertueelle lokakuussa. Kaikkiaan kuusi tunnelmallista konserttia sisältävä kiertue käynnistyy Lappeenrannasta 12. lokakuuta ja vie soolourallaan tuplaplatinaa myyneen miehen Lappeenrannan lisäksi myös Mikkeliin, Turkuun, Hämeenlinnaan, Varkauteen ja Jyväskylään. Kiertueen liput tulevat myyntiin tänään.

”Odotan syksyn kiertuetta jo nyt, koska vuodenaika on mitä otollisin tunnelmallisille konserttisalikeikoille – ja myös äänelleni. Ilta alkaa hämärtyä ja korva sekä sisin herkistyä musiikin ja tulkinnan nyanseille. Bändimme on hioutunut hyvin yhteen ja ohjelmistomme kehittyy ja muuntautuu vähitellen koko ajan. Tervetuloa mukaan!”, kommentoi Ahola tulevaa kiertuettaan. Kiertueen päivät ja paikat alla.

Jarkko Ahola Nostalgiaa
12.10 Lappeenranta, Lappeenranta-Sali **
14.10 Mikkeli, Mikaeli **
19.10 Turku, Logomo *
20.10 Hämeenlinna, Verkatehdas **
26.10 Varkaus, Warkaus-Sali *
28.10 Jyväskylä, Paviljonki **

** Ticketmaster * Lippu.fi

Liput toimituskuluineen alk. 33,50e ja kaikki konsertit alkavat klo 19.00.

Kesän Ahola kiertää festivaaleja, katso tähän mennessä julkistetut päivät ja paikat alta. Omien keikkojensa lisäksi Jarkko Ahola valtaa Hartwall Arenan lavan marraskuussa yhdessä Waltteri Torikan kanssa.

Jarkko Ahola julkistetut keikat:
http://warnermusiclive.fi/artistit/jarkko-ahola/

Jarkko Aholan kuvat (Marek Sabogal):
https://www.dropbox.com/sh/36oaszqtf2dekga/AABy5H_B3WYVW0Ezs8rWetxTa?dl=0

Kiertueen promoottori:
Warner Music Live, Niina Jalonen
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116

Ylös