Uutiset

JENNI VARTIAINEN JULKAISEE HUOMENNA UUDEN TANSSITTAVAN SINGLEN VOULEZ-VOUS!

7.6.2018

Popin kuningatar Jenni Vartiainen laittaa koko Suomen tanssimaan uudella house-tempoisella singlellään Voulez-Vous. Se julkaistaan huomenna 8.6. Menevä kappale on Jennin ja Jurekin yhdessä säveltämä ja Jennin sanoittama.

”Voulez-Vous kuvastaa sitä hämyistä hetkeä yöstä, kun et tiedä oletko hereillä vai unessa. Ja yhtäkkiä kohtaat erään. En malta odottaa, että pääsen esittämään tätä kesän festareilla.”, Jenni iloitsee.

Edellinen single Väärään suuntaan ilmestyi helmikuussa ja sitä on kuunneltu Spotifyssa yli 2 miljoonaa kertaa. Kappale nousi radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi huhtikuussa ja toistamiseen toukokuun lopussa. Marraskuun 16. päivä Jenni valloittaa ensikertaa Hartwall Arenan. Ainutlaatuisella keikalla tullaan kuulemaan suurimpien hittien lisäksi harvinaisuuksia.

 

Lisätiedot ja haastattelut:
Essi Varila
essi.varila@warnermusic.com

Ylös