Uutiset

KAIJA KOO JULKAISEE UUDEN KESÄISEN SINGLEN – MUKANA REINO NORDIN!

20.6.2018

Kaija Koo julkaisee huomenna odotetun uuden singlen, Paa mut cooleriin. Kappaleella on mukana yksi tämän hetken suosituimmista miesartisteista, Reino Nordin. Paa mut cooleriin on rullaava kesäbiisi, jossa kuullaan Kaijasta aivan uudenlainen puoli. Kaija Koo ei pelkää tarttua haasteisiin ja on iloinen, että Reino lähti mukaan toteuttamaan yhtä niistä!

”Olin pitkään halunnut tehdä töitä huipputuottaja Joonas Angerian kanssa. Ensitapaamisesta lähtien löysimme yhteisen sävelen ja tarjosin hänelle ”Paa mut cooleriin” -lainia, josta halusin tehdä biisin. Sillä on tietysti tekemistä intohimoisen ja kuuman luonteeni kanssa. Saimme tiimiin mukaan Iisa Pajulan, joka on aiemmin tehnyt myös ”Supernaiset” -tekstin. Ekan demoversion jälkeen minulle tuli vahva tunne, että kappale vaatii duettoparin – sellaisen miehen, jolla on vahva luonne ja rytmi & sana hallussa. Onneksi Reino Nordin lähti mukaan! Kohtaamisemme ja kappaleen aihe oli musiikillisesti mielenkiintoinen ja uusi. Tämä biisi ei ole perinteinen Kaija Koo -biisi ja miksi pitäisi ollakaan! Pidän haasteista ja todellakin ylitin itseni kappaleen rytmin ja suuren äänialan kanssa. Toivon, että kansa keinuu kesässä tämän biisin tahtiin!”, Kaija Koo kertoo.

”Olin todella otettu, kun Kaija halusi mut tähän biisiin mukaan ja ei tarvinnut kyllä kahta kertaa miettiä olenko messissä. Olin jo ajatellut pitkään, että haluisin tehdä yhteisbiisin jonkun hyvän naispuolisen artistin kanssa ja kun kyseessä on legendaarinen Kaija Koo niin mikä olis ihanampaa. Toivottavasti biisi osuu jengiin, koska ainakin mä olen siitä ihan liekeissä”, Reino Nordin fiilistelee.

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet Kaijan uraa alusta asti. Kaija Koon edellinen albumi, platinaa myynyt Sinun naisesi julkaistiin marraskuussa 2016. Syksyllä 2017 Kaija oli mukana Vain Elämää-superkaudella.

Juhannuksena Kaija Koo esiintyy RMJ:ssä, Tahkon Juhannuksessa ja Himos Juhannuksessa. Katso kaikki kesän keikat täältä!

Lataa Kaija Koon promokuvat täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Ylös