Uutiset

Kuningasidea julkaisi kesän hyväntuulisimman videon!

14.6.2018

Huomenna uutta albumiaan juhlistava yhtye heittää yllätyskeikkoja pitkin Helsinkiä. Keikkapaikat ja ajat paljastetaan yhtyeen sosiaalisen median kanavissa huomisen päivän aikana.

Katso Kumpulan maauimalassa yöaikaan kuvattu Tuntee tunteet tunteel –video täältä!

Helsinkiläinen 11-henkinen Kuningasidea julkaisee uuden albuminsa huomenna. Levyn juhlinta alkoi eilisellä levynjulkaisukeikalla Helsingin Nosturissa ja jatkuu tänään kesän hyväntuulisimman Tuntee tunteet tunteel –videon julkaisulla. Yhtyeen viimeisimpään singleen tehty video on kuvattu kesäkuun alussa Helsingissä sijaitsevassa Kumpulan maauimalassa, joka on yhtyeen jäsenille tuttu paikka jo lapsuuden kesiltä. Kesäisen fiiliksen hyvin tavoittavan videon on ohjannut Teemu Haataja.

Huomenna ilmestyvän Kuningasidea-nimisen albumin juhlinta huipentuu julkaisupäivän pop-up –keikkoihin Helsingissä. Regggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt veljistö aikoo juhlia pitkään valmisteltua levykokonaisuuttaan heittämällä pieniä yllätyskeikkoja pitkin Helsinkiä. Kukin keikkapaikka ja aika tullaan paljastamaan bändin sosiaalisessa mediassa hieman ennen esiintymistä. Keikat sijoittuvat päiväsaikaan. Jokaisella keikkapaikalla tulee keikan alkaessa olemaan myös uuden albumin vinyyliversio piilotettuna.

Kuningasidea on veljistön kolmas studioalbumi. Levy sisältää uuden Tuntee tunteet tunteel –singlen lisäksi muun muassa jo platinaa striimanneen Sä saat mut –biisin. Albumi julkaistaan niin vinyylinä kuin digitaalisenakin versiona.

Vuonna 2009 perustettu Kuningasidea on yhdeksänvuotisen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin ja muovannut yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin: isoja popmelodioita ja rytmimusiikin riemua. Kunkkujen singleistä tunnetuimpia ovat mm. debyytti Enemmän duoo ku sooloo, radiohitti Pohjolan tuulet sekä platinarajan ylittänyt Sä saat mut.

Facebook
Instagram

 

Kuvat täältä!

Keikat:
Hogmusic.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ylös