Uutiset

Kuningasidealta ilmestyy rakkauslaulu uuden albumin julkaisun kynnyksellä!

6.6.2018

Platinaa Sä saat mut –singlellään striimannut Kuningasidea julkaisee uuden albuminsa 15.6.2018. Pitkään hiottua levyä edeltää vielä tänään ilmestyvä Tuntee tunteet tunteel –single. Kuuntele biisi täältä!

Helsinkiläinen 11-henkinen Kuningasidea julkaisee uuden albuminsa kesäkuun 15. päivä. Pitkään valmisteltu kokonaisuus on regggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytäneen veljistön kolmas studioalbumi. Muun muassa jo platinaa striimanneen Sä saat mut –sinkun sisältävää levyä juhlistetaan levynjulkaisukeikalla Helsingin Nosturissa kesäkuun 13. päivä. Kuningasidea-niminen levy tullaan julkaisemaan niin vinyylinä kuin digitaalisenakin versiona.

Levyn alla yhtye julkaisee vielä uuden singlen. Tänään ilmestyvä rakkauslaulu Tuntee tunteet tunteel syntyi levyn biiseistä viimeisimpänä, vain noin kuukautta ennen kuin kokonaisuus lähti kohti vinyylipainoa. Kunkkujen keulahahmoina tutuksi tulleet Väinö ja Pole kertovat biisistä näin:

Albumilla tulee olemaan tunteiden kirjo ja haluttiin vielä tehdä biisi, jossa ollaan saatu käsiteltyä syvemmät kelat. Biisi missä päästä kiinni taas tunteisiinsa. Se ei aina ole helppoa maailmassa, joka sekoittaa ajatuksia. Valitettavan usein monilla on olo ettei mikään tunnu miltään. Biisin keskiössä on rakkaus. Meidän bändin yhdeksän vuoden reissun aikana ollaan koettu paljon kaikenlaista elämää. Ollaan lennetty korkealla ja välillä ollaan kosketettu pohjaa. Sekä ihmissuhteissa että bänditoiminnassa käydään yhdessä läpi ylä- ja alamäkiä. Tärkeää on muistaa, että kaikki tämä koetaan yhdessä toisiimme nojaten. Tunnetaan tunteet tunteella!

Vuonna 2009 perustettu Kuningasidea on yhdeksänvuotisen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin ja muovannut yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin: isoja popmelodioita ja rytmimusiikin riemua. Kunkkujen singleistä tunnetuimpia ovat mm. debyytti Enemmän duoo ku sooloo, radiohitti Pohjolan tuulet sekä platinarajan ylittänyt Sä saat mut.

Lataa bändin promokuva täältä!

Keikat:
www.hogmusic.fi/artistit/kuningasidea/

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ylös