Uutiset

Neon 2 julkaisee riipaisevan Ikuisesti aina -singlen ensi viikolla!

14.6.2018

Koskettavista balladeistaan tunnettu Neon 2 julkaisee ensi viikon keskiviikkona jatkumoa 90-luvun suurimmille hiteilleen. Kuuntele pätkä 20.6. julkaistavaa Ikuisesti aina –singleä tästä!

Muun muassa Polku, Tässä talossa, Kemiaa ja Ei yksinäinen unta saa –hiteistään tunnettu Neon 2 julkaisee ensi viikon keskiviikkona uuden Ikuisesti aina –singlen. Riipaiseva balladi on sukua 1990-luvun suurimpiin popilmiöihin lukeutuvan Neon 2:sen suurimmille hiteille.

Pitkän tauon jälkeen uudelleen aktivoitunut yhtye aloittaa kesän keikat perjantaina 15.6. ”On huikean hienoa lähteä taas kiertueelle, tätä on odotettu vuosikymmeniä!! Nyt oli sopiva hetki tehdä paluu ja julkaista uutta musiikkia. Olo on kupliva ja intoa täynnä”, sanoo Jussi Rainio.

Katso tähän mennessä vahvistuneet keikat alta.

NEON2 Kesän 2018 keikkoja

Pe 15.6. Laitila, Munamarkkinat
Pe 22.6. Helsinki, Hernesaaren Ranta
Pe 29.6. Himos, Iskelmä Festivaali
Pe 6.7. Kuopio, Kuopio Wine Festival
La 7.7. Lohja, Rantajamit
Pe 13.7. Oulu, Suomipop Festivaali
La 14.7. Jyväskylä, Suomipop Festivaali
To 19.7. Tampere, Tammerfest
La 21.7. Seinäjoki, Vauhtiajot
To 26.7. Turku, DBTL
Pe 27.7. Oulu, Qstock
Pe 3.8. Salo, Salofest

Vuonna 1992 ensimmäisen levytyssopimuksena solminut Neon 2 löi itsensä kertaheitolla läpi tuplaplatinaa myyneellä Polku –esikoisalbumillaan. Tässä talossa, Kemiaa, Polku ja Ei yksinäinen unta –saa hiteistään tunnettu yhtye julkaisi urallaan kolme studioalbumia ja oli yksi 1990-luvun suurimpia kotimaisia popilmiöitä. Yhtye jäi tauolle soitettuaan Oulussa viimeisen keikkansa vuonna 1997. Liki parinkymmenen vuoden tauon on katkaissut vain vuoden 2014 We Want More –tv-ohjelma sekä viime vuonna tunnustellen heitetyt muutamat keikat. Tänä vuonna nähdään kuitenkin suositun popyhtyeen täysimittainen paluu visuaalisten keikkojen ja uuden musiikin kera.

Lehdistökuvat (Sami Puutio) täältä!

Promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live 050-5675584

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin puh. 040 846 0116, nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ylös