Uutiset

Neon 2 julkaisee riipaisevan Ikuisesti aina -singlen tänään

20.6.2018

Koskettavista balladeistaan tunnettu Neon 2 julkaisee tänään jatkumoa 90-luvun suurimmille hiteilleen. Kuuntele Ikuisesti aina tästä!

Muun muassa Polku, Tässä talossa, Kemiaa ja Ei yksinäinen unta saa –hiteistään tunnettu Neon 2 julkaisee tänään uuden Ikuisesti aina –singlen. Riipaiseva balladi on kuin suoraa jatkumoa 1990-luvun suurimpiin popilmiöihin lukeutuvan yhtyeen suurimmille hiteille. Neon 2:sen parhaat puolet esille tuova biisi on saanut hienoa palautetta jo somessa julkaistun ennakkoklipin perusteella. Kappaleeseen on tehty myös lyriikkavideo, jonka voi katsoa täältä.

”Biisien kirjoittaminen on helppoa, niitä tulee jatkuvasti. Mutta vain harvoin tulee sellainen olo, että nyt olemme tehneet jotain koskettavaa. Tämä biisi on ikäänkuin itse itsensä kirjoittanut, niin sujuvasti se tuli valmiiksi. Teksti on hyvinkin henkilökohtainen ja kertoo siitä miten sen itselle ainoan oikean ihmisen kanssa ei kuitenkaan voi elää. Raastava aihe sinänsä mutta positiivista on että sen tunteen on saanut kokea. Se on jo paljon”, sanoo Rami Alanko. Myös solisti Jussi Rainio on erittäin tyytyväinen biisiin ja kommentoi näin: ”Tää on biisi joka kolahti meitsiin jo kitara-laulu -demona! Valmiista paketista on sanottava, että väkevä tarina sai arvoisensa maailman ympärilleen. Nyt on tyytyväinen olo, tämän takia näitä hommia tehdään.”

Pitkän tauon jälkeen uudelleen aktivoitunut yhtye aloitti kesän keikat viime viikolla ja jatkaa tien päällä aina elokuun alkuun. Seuraavaksi vuorossa on juhannusbileet Helsingin Hernesaaren Rannassa perjantaina 22.6.2018. Yhtyeen paluu käynnistyi joulukuussa julkaistulla sinkulla Itseni kaltainen, joka sai hyvän vastaanoton.

Katso tähän mennessä vahvistuneet keikat alta.

NEON2 Kesän 2018 keikkoja
Pe 15.6. Laitila, Munamarkkinat
Pe 22.6. Helsinki, Hernesaaren Ranta
Pe 29.6. Himos, Iskelmä Festivaali
Pe 6.7. Kuopio, Kuopio Wine Festival
La 7.7. Lohja, Rantajamit
Pe 13.7. Oulu, Suomipop Festivaali
La 14.7. Jyväskylä, Suomipop Festivaali
To 19.7. Tampere, Tammerfest
La 21.7. Seinäjoki, Vauhtiajot
To 26.7. Turku, DBTL
Pe 27.7. Oulu, Qstock
Pe 3.8. Salo, Salofest

Vuonna 1992 ensimmäisen levytyssopimuksena solminut Neon 2 löi itsensä kertaheitolla läpi tuplaplatinaa myyneellä Polku –esikoisalbumillaan. Tässä talossa, Kemiaa, Polku ja Ei yksinäinen unta saa hiteistään tunnettu yhtye julkaisi urallaan kolme studioalbumia ja oli yksi 1990-luvun suurimpia kotimaisia popilmiöitä. Yhtye jäi tauolle soitettuaan Oulussa viimeisen keikkansa vuonna 1997. Liki parinkymmenen vuoden tauon on katkaissut vain vuoden 2014 We Want More –tv-ohjelma sekä viime vuonna tunnustellen heitetyt muutamat keikat. Tänä vuonna nähdään kuitenkin suositun popyhtyeen täysimittainen paluu visuaalisten keikkojen ja uuden musiikin kera.

Lehdistökuvat (Sami Puutio) täältä!

Promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live 050-5675584

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin puh. 040 846 0116, nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ylös