Uutiset

Pasalta uusi single, video –ja julkaisupäivä odotetulle kakkosalbumille

20.6.2018

2000-luvun alussa lapsuudenystävysten perustama Pasa julkaisee tänään uuden Elvis ei meitä vihikään –nimisen singlen ja videon. Myös yhtyeen hartaasti odotetun kakkosalbumin julkaisupäivä on lyöty lukkoon. Meistä piti tulla –levy ilmestyy 7.9.2018.

Helsinkiläisyhtye Pasa julkaisee tänään uuden Elvis ei meitä vihikään –nimisen singlen sekä siihen kuvatun videon. Biisin taustalla on häärinyt Pasan luottotuottaja Artturi Taira (Pariisin Kevät, Rubik). ”Elvis ei meitä vihikään kirjoitti itseään valmiiksi kauan, kunnes lopulta löysimme kappaleeseen oikean kulman sekä tarinan, jonka se haluaa kertoa. Biisi maalaa kuvan monelle varmasti tutusta tilanteesta, kun elämä ja sen häiriötekijät tulevat parisuhteen väliin ja rakkaus vain jossain vaiheessa loppuu. Ja vaikka se kuinka sattuukin kun yhteinen tulevaisuus muuttuu menneisyydeksi, siitä pääse lopulta yli. Ehkä jopa entistä vahvempana. Tätä biisiä kuunnellessa ei toivottavasti tarvitse surra vaan voi muistaa ne hyvät hetket ja luoda uusia. Ja ainiin, saa tanssia!” avaa yhtye kappaleen taustoja.

Kuuntele kappale TÄÄLTÄ ja katso Afromikon ohjaama video TÄÄLTÄ!

Pasa esiintyy Stadin Juhannuksen avajaiskonsertissa to 21.6. Lonnan saarella ja levynjulkaisukeikka soitetaan Kuudennella Linjalla pe 21.9.

2000-luvun alussa lapsuudenystävysten perustama Pasa julkaisi debyyttialbuminsa syksyllä 2011. Samana vuonna bändi valittiin musiikkialan ammattilaisten järjestämään Tulevaisuuden tusina 2011-äänestykseen sekä Emma-tulokasehdokkaaksi vuonna 2012. Sen jälkeen yhtye jäi pitkälle tauolle ja on sittemmin valmistellut toista levyään kaikessa rauhassa. Nyt levy alkaa olla valmis ja sen julkaisupäivä on lyöty lukkoon. ’Meistä piti tulla’ –niminen albumi julkaistaan 7.9.2018. Tulevalta levyltä on julkaistu jo singleinä kappaleet Jää vielä Helsinkiin, Ei vaihdeta numeroita ja Yoko & John sekä nyt ilmestyvä Elvis ei meitä vihikään.

Kuvat (Juhana Selin) täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
puh. 040 846 0116
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ylös