Uutiset

PIKKU G:N MENESTYSHITILLE JATKOA – KESÄSINKKU VIE PARATIISIIN!

18.6.2018

Pikku G:n jättihitti Solmussa feat. BEHM saa jatkoa, kun uusi single Paratiisiin feat. Ilta julkaistaan juhannukseksi torstaina 21. kesäkuuta.

Paratiisia on etsitty aina ja siitä on tehty satoja biisejä. Paratiisiin-biisi kertoo matkasta etsimässä paratiisia ja unelmasta karata sinne. Lopulta kuitenkin tajuaa, että paratiisin ei tarvitse olla sateenvarjojuomia ja palmuja vaan se voi olla mielentila jonka löytää tästä ja nyt, Pikku G sanoo.

Joulukuun alussa Pikku G julkaisi kymmenen vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia, kun single Solmussa feat. BEHM ilmestyi. Kappale nousi suoraan Spotifyn kärkeen, jossa se pysytteli kuukauden. Biisi oli Suomen 50 kuunnelluimman kappaleen joukossa lähes puoli vuotta ja sitä on striimattu pian 10 miljoonaa kertaa.

Kesällä Pikku G keikkailee suurimmilla festareilla. Ensi viikonloppuna hänet voi nähdä Tahkon Juhannuksessa, Himos Juhannuksessa sekä RMJ:ssä. Katso kaikki kesän keikat täältä!

Vuosituhannen alussa suomalaisten teinien pään sekoittanut Pikku G:n paluuta odotettiin pitkään. Pikku G, oikealta nimeltään Henri Vähäkainu, aloitti uransa 15-vuotiaana. Pikku G on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä räppäreistä. Hän julkaisi urallaan vain kaksi albumia, joiden yhteismyynti on tänä päivänä lähes 200 000 kappaletta. Nelinkertaista platinaa myynyt debyyttialbumi Räjähdysvaara (2003) oli yli 120 000 kappaleen myynnillä julkaisuvuotensa myydyin levy. Vuotta myöhemmin ilmestynyt Suora lähetys –albumi myi platinaa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Ylös