Uutiset

Saara Aalto: uusi single ja yllätyskeikka Helsinki Priden päätösbileissä

19.6.2018

Yli kuusi miljoonaa striimiä Monsters-hitillään kerännyt Saara Aalto julkaisee huomenna uuden singlen Wild Wild Wonderland-albumiltaan. Lisäksi isoja areenoita Englannissa tällä hetkellä kiertävä Aalto osallistuu näyttävästi Helsinki Pride –kulkueeseen omalla DANCE!!! –rekallaan ja heittää yllätyskeikan Helsinki Priden päätösbileissä 30.6.2018

Kuuntele kesäinen DANCE!!! täältä

Saara Aalto julkaisee tänään uuden singlen myyntilistoilla hyvin menestyneeltä Wild Wild Wonderland –albumiltaan. Kesäinen ja tarttuva DANCE!!! on syntynyt pitkälti saman tiimin kanssa kuin yli kuusi miljoonaa striimiä ja yli kolme miljoona YouTube-katselua kerännyt jättihitti Monsterskin. ”DANCE!!! on mahtava kesäbiisi, joka toivottavasti tuo hymyn kaikkien huulille. Biisi kehottaa ihmisiä rikkomaan yhteiskunnan normeja ja sääntöjä, jotka estää heitä olemasta sitä mitä he ovat. Mäkin oon pelannu niillä säännöillä, mut en enää. Nyt on uusien sääntöjen aika! Sävelsin biisin Linnea Debin ja Matias Keskiruokasen kanssa ja biisin tuotti Joy Deb. Tein Linnean ja Joyn kanssa myös Monstersin, ja tää biisi on hyvä jatkumo Monstersin menestykselle” kertoo Saara Aalto uudesta biisistään.

Tällä hetkellä Suomea tämän vuoden Euroviisuissa edustanut Saara Aalto kiertää Englannissa stadioneita ja muita isoja keikkapaikkoja yhdessä brittiläisten Stepsin ja Bluen kanssa. Syksyllä Suomen konserttisalikiertueen aloittava Aalto sai kuitenkin raivattua kalenteristaan tilaa lyhyelle Suomen-vierailulle kesäkuun lopussa. Saara tullaan näkemään omalla DANCE!!!-rekallaan Helsinki Pride 2018 –kulkueessa sekä Priden päätösbileissä lauantaina 30.6.

Saara odottaa keikkaa jo innoissaan: ”On huippua että mun eka Suomen-keikka viisujen jälkeen on Helsinki Pridet ja saan esiintyä samalla lavalla viisuvoittaja Dana Internationalin kanssa. Danan takia innostuin Euroviisuista 10-vuotiaana ja nyt ympyrä sulkeutuu. Prideilla on aina ihana esiintyä, rakkautta ja elämän monimuotoisuutta ei ikinä voi olla liikaa <3.”

Myös Helsinki Priden vastaava tuottaja Senni Moilanen iloitsee Saara Aallon esiintymisestä lauantai-illan Päätösbileissä: ”On upeaa saada Saara Aalto yllätyskeikalle Helsinki Priden Päätösbileisiin Hernesaaren Rantaan. Saara on monen Pride-kansaan kuuluvan idoli ja monen nuoren esikuva. Saaran karisma valloittaa jokaisen ja hänen energisyytensä tarttuu takuu varmasti bilettävään Pride-kansaan. Toivottavasti uusi sinkku kuullaan päätösbileissä!”

Katso Saaran loppuvuoden Suomen konserttisalikiertueen päivät ja paikkakunnat täältä.

Helsinki Priden päätösbileet:
helsinkipride.fi

Lehdistökuvat (Nana Simelius) täältä!

Promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
puh. 050 567 5584

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
puh. 040 846 0116
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ylös