Uutiset

COSTEEN DEBYYTTIALBUMI STRIIMASI PLATINAA – JULKAISEE FANIENSA ILOKSI TÄNÄ YÖNÄ UUDEN SINGLEN!

23.1.2020

Emma Gaalassa esiintyvä ja Vuoden Tulokas -kategoriassa ehdolla oleva costee julkaisee tänä yönä uuden singlen Taas sun kaa. Kappaleessa kuuluu costeen tunnistettava synkkätunnelmainen soundi.

Taas sun kaa oli eka biisi mikä kirjotettiin tulevalle kakkoslevylle. Tää toimi samalla suunnannäyttäjänä levyn saundille ja vahvalle teemalle. Biisi kertoo hyvin suoraan eron jälkeisestä katkeroituneesta fiiliksestä ja niistä keinoista millä sitä käsitellään: laastareista, sekasin olemisesta ja tyhjyyden täyttämisestä.” 

Toukokuussa 2019 debyyttialbuminsa Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaissut costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista tulokkaista. Nyt debyyttialbumia on kuunneltu Spotifyssa yli 20 miljoonaa kertaa ja se rikkonut maagisen platinarajan. costeen videot tukevat artistin tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa ja niitä on katsottu Youtubessa yli 4,5 miljoonaa kertaa. Syksyllä julkaissut singlet Satuta mua kunnolla ja Kunnes kuollaan jatkoivat artistin menestystarinaa. 

Katso costeen ajankohtainen keikkalista täältä! 

costee:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland  
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu@monsplive.fi

Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com


Ylös