Uutiset

MOUHOUS JULKAISEE ODOTETUN DEBYYTTIALBUMINSA I HATE MOUHOUS 21.2.

22.1.2020

Jyväskylästä ponnistava hiphop-yhtye Mouhous julkaisee odotetun debyyttialbuminsa I Hate Mouhous 21. helmikuuta. Ennakkoon kultaa striimanneelta albumilta löytyy muun muassa platinarajan rikkonut hittibiisi Äänii ja kultaa saavuttanut Frendi. I Hate Mouhous ilmestyy kaikkien suoratoistopalveluiden lisäksi vinyylinä, jonka voit tilata ennakkoon täältä.  

Kolmihenkisen bändin debyyttialbumi on syntynyt kahden vuoden aikana jatkuvan keikkailun, reissaamisen ja yhdessäolon ohella:

Tää levy on peili keikkailevan bändin elämään ja siltä kuulee millasta on mennä nollasta sataan ja aina takas nollaan. Biiseissä on meidän sensuroimattomia fiiliksiä ja keloja aikuiseksi kasvamisesta ja kasvuprosessin varjopuolista. Meidän mielestä välillä saa olla lapsellinen ja röyhkee jos ei osaa ilmaista itseään muuten.” 

Monakosta, Valentinista ja Van Hegenistä muodostuva Mouhous on tunnettu kiehtovasta ulosannistaan, jossa yhdistyvät modernit ajankohtaiset saundit sekä hämärän kiero lyyrinen tematiikka. Suomiräpin punkbändiksikin tituleerattu yhtye on julkaissut aikaisemmin kaksi EP:tä: Crackstreetboys (2017) ja Late Check-Outs (2018). Viimeisin single Poikien Vessa feat. costee julkaistiin joulukuussa ja se on edelleen Spotifyn Top50-listalla. 

Mouhous lähtee koko Suomen kattavalle I Hate Mouhous -kiertueelle, joka alkaa Oulun Mango Discobarista 1. helmikuuta. Bändi tekee helmi-huhtikuun välillä peräti 30 keikkaa aina risteilyistä klubeihin. Kaikki kiertueen päivämäärät löytyvät täältä. Mouhouksen esikoisalbumia juhlitaan spesiaalilla levynjulkaisukeikalla Helsingin The Circuksessa 21.2.2020. Liput ovat nyt myynnissä – osta lippusi tästä!

”Mahtavaa päästä soittamaan uusia biisejä heti livenä. Levyjulkkareista on tulossa ennennäkemättömän eeppinen Mouhous megashow. Huikeeta, et saatiin costee lämppäämään meit!

Lataa promokuva täältä! 
Kuvaaja: Julius Konttinen

Mouhous:
Instagram
Facebook
Youtube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
Essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Varjamo / Live Nation
mikko.varjamo@livenation.fi


Ylös