Uutiset

BEHMIN USKOMATON MENESTYS – HEI RAKAS KUUKAUDEN RADIOBIISI TAMMIKUUSSA!

4.2.2020

Hei rakas -debyyttisinglensä viime syyskuussa julkaisseen BEHMin jättihitti on palkittu kuukauden radiobiisiksi tammikuussa. Kappale tavoitti tammikuun 2020 aikana kaikista suomalaisilla radiokanavilla soineista kappaleista eniten ihmisiä: 28,8 miljoonaa henkeä. Debyyttisinglen menestys on ollut ennennäkemätön: kappale on palkinnon lisäksi Suomen virallisen radiolistan ykkönen ja sitä on striimattu lähes tuplaplatinan verran. Vaikuttava debyytti on ollut Spotifyn ykkösenä yhteensä ilmiömäiset 45 päivää. Kappale onkin kiistatta yksi tämän talven suosituimmista kappaleista.

Kappaleen suosio häkellyttää enkä voisi olla kiitollisempi kaikesta tuesta ja viesteistä, joita olen puolen vuoden aikana saanut. Kuluvasta vuodesta on tulossa itselleni merkityksellinen ja en malttaisi odottaa, että pääsen julkaisemaan lisää musiikkia”, BEHM kiittää.

Kuuntele Hei rakas täältä.

BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka on ollut mukana kirjoittamassa mm. Pikku G:n triplaplatinaa striimannutta Solmussa-hittiä sekä Keko Salatan kappaleita Vanha ja Tavallinen. BEHM säveltää ja sanoittaa omat kappaleensa itse ja osallistuu myös vahvasti niiden tuotantoprosessiin. Hei rakas on BEHMin kirjoittama ja säveltämä ja hän on tuottanut sen yhdessä Sakke Aallon ja Kashwellin kanssa.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com


Ylös