Uutiset

IDA PAULIN & KALLE LINDROTHIN JÄÄHALLIN KONSERTTI SIIRTYY SYKSYLLE – UUSI KONSERTTIPÄIVÄ ON PERJANTAI 30.10.

13.3.2020

Supersuositun duon Ida Paulin & Kalle Lindrothin toukokuun 16. päiväksi suunniteltu Helsingin Jäähalliin Black Boxin konsertti siirretään lokakuulle. Uusi konserttipäivä on lauantai 30.10.2020. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertin uuteen päivämäärään tai ne voi halutessaan palauttaa Tickemasterille 12.4. mennessä. 

Lokakuulle siirretty jäähallikonsertti on Ida Paulin & Kalle Lindrothin uran toistaiseksi isoin konsertti. Tuplaplatinaa vuonna 2018 julkaistulla Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumilla saavuttanut duo julkaisee Vuonna nolla -kakkosalbuminsa 20.3. ja konsertissa tullaan kuulemaan jättihittien lisäksi uuden albumin kappaleita. Kaikki duon julkaisemat singlet ovat saavuttaneet kulta-, platina-, tai tuplaplatinastatuksen ja debyyttisingle Hakuammuntaa on striimannut lähes 10 miljoonaa kertaa. Ida Paulin & Kalle Lindrothin isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat

Ida Paul & Kalle Lindroth
+ support
Pe 30.10.2020
Black Box, Helsingin Jäähalli

Lippuja Black Boxin keikalle on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa
Liput alk. 39,50€

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Kiertueen promoottori:
Kimmo Sundström / Warner Music Live 
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Ylös