Uutiset

PARTYNEXTDOOR JULKAISI UUTUUSALBUMINSA PARTYMOBILE! ALBUMILLA MUKANA MYÖS RIHANNA!

27.3.2020

PARTYNEXTDOOR palaa valokeilaan hänen kuumeisesti odotetulla neljännellä albumillaan PARTYMOBILE. Albumi sisältää pop-ikoni Rihannan kanssa tehdyn tunnelmaa nostattavan ja voimaannuttavan jättisinglen BELIEVE IT.

Kollaboraatio ei ole kaksikon ensimmäinen; PARTYNEXTDOOR on ollut mukana muun muassa kirjoittamassa Rihannan jättihittiä Work vuonna 2016, sekä DJ Khaledin myöskin Rihannan tähdittämää globaalia superhittiä Wild Thoughts vuonna 2017.

PARTYMOBILE on artistin ensimmäinen pitkäsoitto kolmeen vuoteen. Uusi albumi sisältää muun muassa Draken kanssa tehdyn LOYAL -hitin, joka on kerännyt jo yli 200 miljoonaa striimiä maailmanlaajuisesti! Globaali supertähti Bad Bunny on mukana LOYAL -hitin Remix versiolla.

Albumi toimii rohkeana lausuntona yhdeltä sukupolvemme vaikutusvaltaisimmista artisteista ja lauluntekijöistä. 15 kappaleen aikana torontolaisartisti PARTYNEXTDOOR käsittelee muun muassa menneiden virheiden, itsetietoisuuden, sekasorron ja henkilökohtaisen kasvun kaltaisia aiheita.
 

Kuuntele PARTYMOBILE -albumi täältä.

Kuuntele BELIEVE IT -kappale täältä.


PARTYMOBILE kappalelista:

1.NOTHING LESS
2. TURN UP
3.THE NEWS
4.SPLIT DECISION
5.LOYAL FEAT. DRAKE
6.TOUCH ME
7.TRAMA
8.SHOWING YOU
9.EYE ON IT
10.BELIEVE IT WITH RIHANNA
11. NEVER AGAIN
12.PGT
13.ANOTHER DAY
14.SAVAGE ANTHEM
15.LOYAL (REMIX) FEAT. DRAKE AND BAD BUNNY

Seuraa PARTYNEXTDOORia somessa:

Instagram 
Facebook 
Spotify Lisätiedot:
Anna-Maria ”Annu” Winter // Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com

Ylös