Uutiset

ALMA VAKUUTTI KANSAINVÄLISET KRIITIKOT TÄNÄÄN JULKAISTULLA DEBYYTTIALBUMILLAAN

15.5.2020

Suomesta maailmalle ponnahtanut ALMA julkaisi tänään esikoisalbuminsa Have U Seen Her? Albumin kaksi aiempaa osaa julkaistiin kuluneen talven aikana. Kokonaisuuden sinetöi tänään ilmestynyt kuusi uutta kappaletta sisältävä kolmas osa. Niin Los Angelesissa kuin Helsingissä äänitetyn albumin vastaavana tuottajana on tominut ALMAn luottomies ja ystävä Justin Tranter (Ariana Grande, Justin Bieber, Julia Michaels, Selena Gomez).

Oon ihan superfiiliksissä, että oon löytänyt oman soundini. Odotan todella innolla miten jengi ottaa tän albumin vastaan. Haluun vaan päästä keikoille ja vihdoin päästä vetää näitä uusia biisejä yleisölle livenä, ALMA intoilee.

Tänään julkaistu Have U Seen Her? -albumi on saanut neljän tähden arviot legendaariselta NME-brittilehdeltä sekä kotimaiselta Soundilta:

“The lyrical complexity of this mostly killer, little filler debut suggests that the singer, prone to pop bangers and searing confessionals, will dig up more compelling insecurities for whatever’s next.” – NME ****

”Odotus on kannattanut, sillä Alman debyyttialbumi on totta tosiaan yksi tähänastisen vuoden parhaista popalbumeista. Eikä sen huomaamiseen tarvitse edes sinivalkoisia laseja.” – Soundi ****

ALMA on ollut jo vuosia seuratuimpia suomalaisartisteja maailmalla. Nuoresta iästään huolimatta hän on saavuttanut nelivuotisen uransa aikana paljon: muun muassa neljä Emma-palkintoa, lukuisia kansainvälisiä kulta- ja platinasinglejä ansainnut sekä yli 650 miljoonaa globaalia striimiä haalinut artisti palasi juuri Tove Lon kanssa toteutetulta Yhdysvaltain Pohjois-Amerikan kiertueeltaan. Idols-kilpailun jälkeen pitkän matkan kulkenut nuori artisti on kasvattanut vuosien aikana mainettaan myös lauluntekijänä ja ollut mukana kirjoittamassa kappaleita muun muassa Ariana Grandelle, Charli XCX:lle, Lana Del Reylle ja Miley Cyrusille.

Kuuntele albumi tästä!

Albumin biisilista:
1. “Have U Seen Her?”
2. “LA Money”
3. “Worst Behaviour”
4. “Stay All Night”
5. “Bad News Baby”
6. “Nightmare”
7. “Mama”
8. “King Of The Castle”
9. “My Girl”
10. “Find Me”
11. “Loser”
12. “Final Fantasy

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Lusha

Seuraa ALMAa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland 
emma.hynna@warnermusic.com 

Ylös