Uutiset

DANCE MONKEY -HITISTÄÄN TUNNETTU TONES AND I JULKAISI UUDEN SINKUN

29.5.2020

Australialainen laulaja-lauluntekijä Tones and I julkaisi uuden sinkun Ur So F**kInG cOoL. Kappale sai inspiraationsa juhlien jälkeen Los Angelesissa, joihin Tones and I oli ystävänsä kanssa kutsuttu. Juhlat olivat suuren maailman tyyliset, mutta Tones and I tunsi olonsa ulkopuoliseksi ja päätyi lähtemään juhlista 45 minuutin jälkeen. Kappale syntyi seuraavana päivänä ja se kertoo ulkopuoliseksi jäämisen tunteesta sekä erilaisuuden aiheuttamista itsetunnon tuskista.

Tones and I, oikealta nimeltään Toni Watson, on kotoisin Australian Mornington Peninsulasta, josta hän matkasi vuoden 2018 alussa itärannikon tunnettuun Byron Bay -surffikaupunkiin soittaakseen musiikkiansa kaduilla ja rannoilla. Jo ensimmäisenä päivänä hän sai ohikulkevien huomion ja ihmiset kerääntyivät sankoin joukoin hänen ympärilleen. Tones and I päätti lopettaa päivätyönsä ja asua Byron Baylla pakettiauton takakontissa, jatkaen kaduilla soittoa.    

Toukokuun alussa juhlittiin globaalin hitin Dance Monkey -vuosipäivää. Kappale on tehnyt historiaa olemalla muun muassa shazammatuin kappale koskaan. Dance Monkey on kahdeksanneksi eniten striimejä kerännyt kappale Spotifyssa ja striimatuin kappale naisartistilta. Kappaletta on striimattu globaalisti huikeat 7 miljardia kertaa. 

Kuuntele Ur So F**kInG cOoL täältä 

Seuraa Tones and I:ta somessa:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
 

Lisätiedot:
Anna-Maria “Annu” Winter // Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com

Ylös